Opleiding & Training

Vanuit de gedachte dat ACE Carwash Systems meer wil leveren dan “alleen” de  machine is in 2010 de afdeling Opleiding&Training opgericht.Opleiding&Training richt zich op de begeleiding en training van de Carwash ondernemer. Zowel voor de startende als de ervaren ondernemer.

JE bent een startende ondernemer

Als startende ondernemer heb je maar 1 doel voor ogen; je wilt een autowasstraat die een hoog rendement oplevert met een hoge klanttevredenheid.  ACE Opleiding & Training helpt bij het bereiken van dit doel.

Nog tijdens de bouw krijg je advies over de te kiezen wasprogramma’s, prijsbeleid, marketing/PR, openingsacties, enz. Daarnaast kunnen wij begeleiden bij het werven en selecteren van personeel. Voorafgaand aan de opening wordt het personeel opgeleid en gedurende de eerste week van de opening wordt er “on the job” begeleid. Een ervaren monteur begeleidt het technische gedeelte terwijl een opleider op de werkvloer meewerkt om het personeel te begeleiden en te instrueren zodat er een perfecte start kan worden gemaakt. Tevens bieden wij de mogelijkheid om nieuwe medewerkers stage te laten lopen op een bestaande wasstraat. Maar ook na de opening kunnen wij  adviseren bij het opstellen van een marketingplan zodat de gestelde doelen betreffende aantallen wassingen en gemiddelde prijs ook daadwerkelijk worden gerealiseerd.

Het gezamenlijke doel is dat al jouw klanten met een schone auto en een glimlach de deur uit rijden.

JE heBt al een wasstraat

Voor de ervaren ondernemer biedt Opleiding&Training een tweetal mogelijkheden.

UPGRADE PAKKET

Je exploiteert al een aantal jaren een wasstraat en je vraagt je een aantal zaken af:

Voor het beantwoorden van deze, en andere, vragen, bieden wij het Carwash upgrade pakket aan. Een ervaren adviseur komt bij jou in de keuken kijken en geeft een degelijk advies. Vervolgens zorgen wij er voor dat het advies in de praktijk gaat werken. Dit doen wij middels coaching on the job, wij werken mee op jouw wasstraat.

Het upgrade pakket wordt tegen een vast tarief aangeboden per vestiging.


No cure no pay pakket

Met dit pakket hoef je zelf niet te investeren en ligt het risico bij Opleiding&Training. Primaire doelstelling van dit pakket is het verhogen van de gemiddelde prijs per wassing. De looptijd van het traject is een jaar. Gedurende het jaar vindt er intensieve begeleiding en training plaats voor jou en jouw medewerkers. Alle bedrijfsonderdelen en activiteiten worden onder de loep genomen, waar mogelijk worden verbeteringen voorgesteld. De beloning voor Opleiding&Training bestaat uit een, van te voren, afgesproken percentage van de gerealiseerde verhoging van de gemiddelde prijs per wassing. Je loopt als ondernemer dus geen enkel risico.

Een mooie manier om te werken aan de verhoging van jouw omzet zonder daarvoor te hoeven investeren.

Contact


Gouwzeestraat 11
1382 KD Weesp

+31 294 491 567

+31 294 491 560