Beleving

Als marktleider in wasstraten praten we graag over thema's, dit zijn kwesties of juist actualiteiten in de markt. Hiermee geven we onze visie, expertise of juist opinie op relevante thema's.

Beleving op de wasstraat. Steeds meer ondernemers zien in dat het machinaal wassen van auto’s meer inhoudt dan het leveren van een schone auto alleen. De totaalbeleving draagt voor een belangrijk deel bij aan de klanttevredenheid en daarmee aan het verhogen van de ‘gunfactor’ voor uw bedrijf. ACE Carwash Systems biedt een aantal mogelijkheden ter verhoging van de beleving op de wasstraat.

De eerste indruk van de klant wordt vaak bepaald door de medewerker/ster aan de kassa. Hij of zij dient de klant een gevoel van welkom te geven. Uitstraling, enthousiasme, inhoudelijke kennis, en een prettige manier van communiceren zijn daarbij van belang. De afdeling Opleiding& Training kan, middels coaching on the job, ondersteuning bieden.

De afgelopen jaren heeft de afdeling Innovatie binnen ACE Carwash Systems een aantal producten ontwikkeld die een bijdrage leveren aan de beleving van de klant in de wasstraat. De ontwikkeling van de Lavaboog heeft ervoor gezorgd dat deze inmiddels de standaard is geworden in de configuratie van zowel nieuwe als bestaande wasstraten. Nieuw is dat deze boog nu ook wordt ingezet als Polishboog. Middels een update in de besturing van de wasstraat is het nu tevens mogelijk om voor beide bogen iedere gewenste kleur in te stellen.

Daarnaast is een volledig nieuw type showboog ontwikkeld. Deze boog is geheel in RVS uitgevoerd en kan worden uitgerust met één of twee interactieve beeldschermen. Aan het eind van de wasstraat kan een extra beeldscherm worden geplaatst waarop de klant kan zien welk wasprogramma er is geleverd.

Door de toepassing van Led lampen in de wasstraat kan iedere gewenste sfeer worden gecreëerd.

De genoemde producten kunnen zowel worden ingepast bij nieuwbouw als bij bestaande wasstraten.


gerelateerde thema’s

Contact


Gouwzeestraat 11
1382 KD Weesp

+31 294 491 567

+31 294 491 560